Samsung odhalil Galaxy Star Pro

Samsung odhalil Galaxy Star Pro
2013-10-03T09:30:26+02:00
• 3. 10. 2013

Známý model Galaxy Star, jehož obliba roste především mezi mladými či nenáročnými uživateli, byl v tichosti představen ve vylepšené verzi Pro. Novinka v současné době bude dostupná pouze na trhu v Indii, nicméně nyní nemůžeme do budoucna potvrdit přítomnost i na našem trhu. Každopádně základní třída chytrých telefonů tímto získává dalšího cenově přijatelného konkurenta.

Samsung Galaxy Star Pro

Samsung Galaxy Star Pro nebude podle očekávání sršet nejlepšími specifiky. V přední části nabídne 4palcový displej s rozlišením 480 x 800 pixelů a o výkon se postará procesor s frekvencí 1GHz založený na architektuře Cortex A5 společně s operační pamětí RAM o velikosti 512 MB. Samozřejmostí, jako u většiny zařízení mířící do tohoto koutu světa, je podpora funkcí, jako je dual-SIM, Bluetooth nebo Wi-Fi.

Naopak menším záporem může být absence 3G modulu. Uživatelé mají dále k dispozici 4GB vnitřní paměť rozšiřitelnou o paměťovou microSD kartu. Záda disponuje 2megapixelovým fotoaparátem a baterií s kapacitou 1500 mAh zajišťující 15 hodin volání či setrvání 370 hodin v pohotovostním režimu. Výbavu uzavírá přeinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.1 Jelly Bean. Zařízení je možné zakoupit za 6 989 rupií, což v přepočtu vychází na 2 138 Kč bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat