Potraviny na pranýři jako aplikace pro Android

Potraviny na pranýři jako aplikace pro Android
2013-10-04T09:40:19+02:00
• 4. 10. 2013

Před pár dny vyšla pro Android a Windows phone aplikace, která vás má ochránit od nejrůznějších nešvarů dnešních supermarketů a maloobchodních řetězců. Již zaznamenala úspěch. O této aplikaci jste mohli slyšet i ve svých televizích.

unnamed_result_1

Potraviny na pranýři mají sloužit hlavně k nahlašování nevhodných potravin, např. těch, které mají prošlou dobu trvanlivosti nebo mají nějakou jinou vadu. Hlavní předností je, že můžete přispívat k odhalování těchto nešvarů i vy. Pokud na takovou potravinu narazíte, jednoduše v aplikaci podáte podnět ke kontrole prodejny či výrobce. Tato data jsou odesílána Státní zemědělské a potravinářské inspekci (SZPI), tudíž rovnou ke zdroji.

unnamed (5)_result unnamed (9)_result

K podnětům můžete přidat i fotografii daného produktu. Samozřejmostí jsou také aktuality ze serveru SZPI, kde se dozvíte nejnovější informace o potravinách. Dobrou funkcí je také mapa, kde uvidíte vám nejblíže nahlášené podněty, přičemž u každého je napsán popis vady.

unnamed (6)_result unnamed (7)_result

V aplikaci je doporučeno přidat na sebe kontakt kvůli detailnějšímu prošetření, avšak autoři uvádějí, že tato data nebudou poskytnuta žádné další straně. Potraviny na pranýři obsahují rozhraní jak pro telefon, tak i pro váš tablet, což nahlašování usnadní.

unnamed (2)_result

unnamed (3)_result

Pokud se chcete podílet na zlepšení kvality potravin v prodejnách a také kupovat jen potraviny kvalitní, na nic nečekejte a aplikaci vyzkoušejte. Vše je zcela zdarma.

logo-app Potraviny na pranýři FUTURA SOFT, s.r.o. Zdarma ANDROID

[winphone]/potraviny-na-pranýři/3ffbfd7c-b566-46e7-b46d-76f541b0dfb1[/winphone]

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat