Microsoft chystá dárkové kupóny pro nákup na Windows Store

Microsoft chystá dárkové kupóny pro nákup na Windows Store
2013-10-06T08:50:38+02:00
• 6. 10. 2013

Přibližně před týdnem se na Amazonu objevily nabídky na předprodej dárkových karet/poukazů od Microsoftu v hodnotě 15 dolarů. Prodej by měl být spuštěn 18. října, což je zároveň datum uvedení aktualizace Windows 8.1. Amazon uvádí, že by měla být karta použitelná pro nákup ve Windows a Windows Phone Store, ale i obchodu na konzoli Xbox. Toto byl první náznak toho, že Microsoft chystá možnost platby za aplikace skrze dárkové poukazy.

amaz

Nyní se vše potvrdilo aktualizací, která na Windows 8 a Windows Store dorazila během víkendu. V nastavení se tak objevila položka umožňující zadání kódu z poukazu. Zatím je nabídka platná pouze pro USA, respektive Velkou Británii, a jestli se někdy dočkáme i u nás, samozřejmě nevíme.

kod

Microsoft ale zřejmě s obchody pro své platformy plánuje více novinek. Nedávno se totiž objevily informace o tom, že se chystá spojení Windows a Windows Phone Store. To by v konečném důsledku znamenalo možnost spouštět mobilní aplikace i na desktopových nebo tabletových zařízeních s Windows.

Zdroje: neowin.net, mcakins.com, neowin.net, amazon.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat