Micromax chystá modely Canvas Magnus a Turbo

Micromax chystá modely Canvas Magnus a Turbo
2013-10-28T09:35:17+02:00
• 28. 10. 2013

Dvojici chytrých zařízení v nadcházejících dnech uvede na mobilní trh indická společnost Micromax. Novinky budou zapadat do nižších pater ve vyšší třídě, nicméně toto zařazení nebude mít vliv na prodejní cenu, kterou výrobce snaží pravidelně držet při zemi. Samotnou tváří marketingové kampaně se stal australský herec Hugh Jackman, který láká na nové modely zapadající do známé řady Canvas. Ponesou tentokrát jméno Magnus a Turbo.

Micromax Canvas

Micromax Canvas Magnus dostal 5palcový displej s HD rozlišením, čtyřjádrový procesor MT6589T od Mediateku s frekvencí 1,5 GHz společně s 1GB operační pamětí RAM. Přední část doplňuje 5megapixelová VGA kamerka pro videohovory, zatímco vzadu najdete 12megapixelový fotoaparát včetně přisvětlovací LED diody a baterie o velikosti 2 000 mAh. Ostatní specifikace například zahrnují podporu paměťových microSD karet nebo operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean.

V případě modelu Canvas Turbo půjde o vlajkovou loď, čemuž nasvědčuje 5palcový displej zaujímající Full HD rozlišení. O výkon se postará stejný procesor s operační pamětí RAM. Na uživatelskou paměť uložíte 32 GB dat a navíc ji rozšíříte o dalších 64 GB pomocí slotu na paměťovou microSD kartu. Záda nesou 13megapixelový senzor fotoaparátu s LED diodou, naopak přední část disponuje 5MPx kamerkou. Softwarovou výbavu uzavírá operační systém Android 4.2 Jelly Bean a samozřejmostí je také podpora funkce dual-SIM.

Micromax Canvas Magnus

Nakonec v budoucnu se údajně majitelé mohou těšit na verzi systému 4.3 Jelly Bean v podobě aktualizace. Co se týče oficiálního uvedení na mobilní trh, tak to můžeme očekávat během následujícího měsíce, stejně jako přesné prodejní ceny.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat