Indický SmartNamo uvede Saffron X s dual-bootem

Indický SmartNamo uvede Saffron X s dual-bootem
2013-10-02T11:50:50+02:00
• 2. 10. 2013
1

Indickému výrobci SmartNamo unikl přehled specifikací jejich nadcházející vlajkové lodi s názvem Saffron X. Jestliže se na snímku jedná o skutečné informace, očividně lze očekávat nejvýkonnější zařízení na mobilním trhu, o čemž vypovídá samotné porovnání s iPhone 5 od Applu a poslední vlajkovou lodí Samsungu, Galaxy S4.

SmartNamo Saffron X

Model Saffron X se bude moci pochlubit 4,5palcovým displejem s rozlišením 1280 x 720 pixelů, který ochrání speciální safírové sklo. To znamená, že telefon nabídne velmi kompaktní rozměry. Dále vnitřní část zaplní 4GB operační paměť RAM a 128GB interní paměť. Softwarovou výbavu zajistí dual-boot s Androidem a Linuxem, kde zřejmě uplatní projekt Ubuntu OS. Při vytvoření stolního počítače navíc využijete počítačovou platformu Linuxu.

Zbylé zajímavé vlastnosti doplňuje stereofonní mikrofon, silikonovo-anodová Li-ion baterie nebo podpora dual-LTE sítí. Nakonec ze SmartNamo je známo, že Saffron X jde do výroby a v prodeji by se měl objevit už v listopadu tohoto roku. Nezbývá tedy nic jiného než vyčkat, co přinesou následující týdny, kdy se ukáže, zda se doopravdy úctyhodný projekt vyplní.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Michael Bohacek

2. 10. 2013, 16:03

Moc rozdílů oproti Ubuntu Edge tam není

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat