GoClever Quantum 4 míří na český trh

GoClever Quantum 4 míří na český trh
2013-10-07T15:00:16+02:00
• 7. 10. 2013

Na český trh v těchto dnech oficiální cestou míří cenově dostupný telefon od společnosti GoClever, která je u nás známá hlavně díky svým levným tabletům. Jedná se o model s názvem Quantum 4. Jeho největšími přednostmi u nenáročných uživatelů bude dostatečný výkon, funkce dual-SIM nebo přijatelná prodejní cena, což mnozí ocení v souvislosti s blížícími se Vánocemi.

GoClever Quantum 4

Čelo telefonu zabírá 4palcový IPS displej s rozlišením 800 x 480 pixelů a kamerka pro videokonference. Hardwarové vybavení se dočkalo dvoujádrového procesoru s taktem 1,2 GHz založeném na architektuře Cortex A7, grafického čipu Mali 400 MP2, 512MB operační paměti RAM a 4GB interní paměti pro uživatelská data rozšiřitelné o paměťovou microSD kartu až do výše 32 GB.

Tělo zabírají dva objektivy, ten v zadní části navíc doplňuje přisvětlovací LED dioda. Budoucí majitelé se můžou těšit na přeinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Zbylý seznam zaplňuje podpora funkce dual-SIM, WiFi , Bluetooth 4.0, FM rádio nebo GPS. Na našem trhu GoClever Quantum 4 zakoupíte v černé či bílé variantě za 1890 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat