Faea F3: Nová vlajková loď brzy na trhu

Faea F3: Nová vlajková loď brzy na trhu
2013-10-24T08:50:00+02:00
• 24. 10. 2013
4

Své portfolio chytrých telefonů v nejbližší době rozšíří čínský výrobce Faea. Po modelech F1, F2 a F2S můžeme očekávat novou vlajkovou loď s navazujícím označením F3. Nové informace kolem chystané novinky nabízejí pohled na uniklý snímek a první náznak specifikací, které vycházejí nejen z předešlých modelů.

Faea F3

Chystaná vlajková loď Faea F3 se dočká 6,3palcového displeje, což zařízení rovnou zařadí do známé kategorie phabletů. Samotný oficiální blog výrobce jej nazývá velkým klukem, tudíž zmiňovaná velikost displeje by tomuto označení mohla odpovídat. Jak je ze snímku patrné, čelo nabídne klasické tlačítko pro vstup na domovskou obrazovku, dvojici kapacitních tlačítek nebo přiměřenou velikost rámečků kolem displeje.

Informace týkající se základních prvků nejsou doposud známy, nicméně se mluví o čtyřjádrovém procesoru MT6589T od MediaTeku s frekvencí 1,5 GHz, podpoře technologie NFC či OTG, které najdeme u posledního představeného modelu F2S. To vše by měla nakonec uzavírat velmi přijatelná cena.

Faea F3 - Weibo

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Košťák

24. 10. 2013, 21:54

Mám FAEA F2S, kvalita je výborná, vše lícuje, nic nevrže, vše maká na výbornou, NFC, OTG. čtyřjádro 1,5, s žádnou hrou není problém. Prostě super telefon!

disqus_difgMlsITv

30. 10. 2013, 22:52

Mám pár otázek? Kde si jí objednával? Kolik máš v klidovém režimu dostupné ram? A zkoušel si ty náročnější hry jako je třeba Gangster Vegas apod..?? DÍKY

Petr Košťák

31. 10. 2013, 20:38

Zdar, objednával jsem na Antelife, s ramkou je to takhle: Využito 722mb, volno 230mb. Je to při normálním provozu. Co je to náročnější hra? Zkoušel jsem GTA Vice city, Dead triger 2, nějaký auta atd, moc nehraju.

Josef Džujík

24. 10. 2013, 16:46

Zrovna testuji FAEA F1 a řeknu vám, že kvalita nic moc. Doufám, že další kousky budou lepší, nakonec by mi měla dorazit i F3, tak potom se s váma podělím o své pocity :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat