Elephone P6: Levnější alternativa Galaxy Mega

Elephone P6: Levnější alternativa Galaxy Mega
2013-10-08T10:30:39+02:00
• 8. 10. 2013
1

Zdá se, že stále více čínských výrobců má vidinu úspěchu ve výrobě napodobenin úspěšných zařízení od věhlasnějších značek. Čínská společnost Elephone, jakožto zřejmý nováček na mobilním trhu, vyrazila do prodeje s kopií modelu Galaxy Mega od jihokorejského Samsungu. Možná alternativa láká na velký displej, přijatelnou prodejní cenu a dvě varianty.

Elephone P6 - zařízení

Elephone P6 se může pochlubit velmi podobným designem, jako má jeho předloha, a také 6,3palcovým displejem s HD rozlišením, přesněji 1280 x 720 pixelů, nebo čtyřjádrovým procesorem, který je pravděpodobně dodán MediaTekem. První varianta v sobě ukrývá 1GB operační paměť RAM a 16GB interní paměť. Za to druhá verze se dočkala dvojnásobných hodnot, čili 2GB operační paměti RAM a 32GB vnitřní paměti.

Elephone P6

Zadní část nabídne 8megapixelový fotoaparát společně s baterií s kapacitou 3000 mAh. Zbytek specifikací zahrnuje podporu dual-SIM, paměťové microSD karty až do výše 64 GB, GPS, A-GPS nebo OTG. Co se týče dostupnosti,  na trhu v Číně bude Elephone P6 k dispozici v nejbližší době a mezinárodní dostupnost zajistí autorizovaní prodejci, přičemž první varianta vyjde na 179,99 dolarů (tj. v přepočtu 3 383 Kč) a druhá na 212,99 dolarů (tj. 4 003 Kč) bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Dobry den
Potřeboval bych poradit ohledně sluchatek v tomto telefonu pomůže někdo??

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat