Dotekománie doporučuje #12 – Šifrovaná data

Dotekománie doporučuje #12 – Šifrovaná data
2013-10-12T11:45:33+02:00
• 12. 10. 2013

Dnešní smartphony jsou plné soukromých informací, ať již jsou to fotky, zprávy či jiná data. Jistě byste nechtěli, aby se k datům dostala nějaká cizí osoba nebo přítelkyně či manželka, viďte :). Na OS smartphonů je obrovské kvantum aplikací, které tato data dokonale zašifrují. Pro dnešní den vám představím aplikaci jménem mSecure.

unnamed_result

mSecure je komplexní službou, která je dostupná pro Android, iOs a Windows (PC). Aplikace po otevření budí dojem profesionality, není se čemu divit za celým projektem stojí profi firma mSeven software. Hlavním úkolem, je jak již bylo řečeno, šifrování dat ve smartphonu. U mSecure se konkrétně jedná o zaměření na data textová tzn. nejrůznější piny, hesla, tajné informace nebo přihlašovací údaje.

unnamed (10)_result unnamed (11)_result

Při vkládání tajných informací máte na výběr z mnoha typů šablon, do kterých dané údaje napíšete. Předpokládám, že nejpoužívanější šablonou je „web login“ (přihlášení na webu), což je velmi užitečná šablona díky funkci rychlého zkopírování skrytého hesla do „schránky“ a jednoduché vložení do pole hesla.

unnamed_2_ unnamed_3_

Za dobrý nápad lze považovat tzv. skupiny, kde si můžete seřazovat vaše údaje dle vašeho uvážení a vaší potřeby. Samozřejmostí je označování „oblíbených“ hesel, o kterých se dá říci, že jimi budete označovat nejpoužívanější.

unnamed unnamed_1_

Autoři samozřejmě nezapomněli na tabletové rozhraní, které se mi zdává lepší než mobilní.

unnamed unnamed_1_

mSecure se nachází na Google Play Store a iTunes za nemalých 199 Kč, což odpovídá kvalitám této aplikace. Také si můžete zakoupit verze pro Windows a mac zde se cena pohybuje okolo 400 Kč.

logo-app mSecure - Password Manager mSeven Software LLC 9,99 US$ ANDROID  

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat