Colorfly uvedl tablet T709 s Tegrou 4

Colorfly uvedl tablet T709 s Tegrou 4
2013-10-01T14:20:47+02:00
• 1. 10. 2013
1

Odvětví herních tabletů se v brzké době rozšíří o další nový přírůstek, a to tentokrát z Číny. Výrobce Colorfly zařadil do svého portfolia model s označením T709. Ten bude dosahovat velmi slibného výkonu. Největší zásluhu si odnese přítomný procesor Tegra 4 od NVidie, přičemž nebude mít příliš velký odraz v konečné prodejní ceně.

Colorfly T709

Čínští výrobci tabletů začínají stagnovat. Jejich výroba za posledních několik měsíců nepřinesla žádné významné zařízení, když vynecháme několik povedených napodobenin iPadu Mini od Applu. Jedna z možných nadějí na minimální úspěch přišla v podobě tabletu Colorfly T709, který dostal 7palcový displej zaujímající HD rozlišení, přesněji 1280 x 800 pixelů.

Výkonnostní stránku zajišťuje čtyřjádrový procesor Tegra 4 od Nvidie taktovaný na 1,8 GHz, 1GB operační paměť RAM a 4GB vnitřní paměť rozšiřitelná o paměťovou SD kartu. Zadní část disponuje baterií o velikosti 4100 mAh, 5megapixelovým fotoaparátem a naopak ještě vpředu naleznete 2megapixelovou kamerku pro videohovory.

Colorfly chce model T709 dostat na trh co nejdříve, tudíž jej očekávat můžeme v říjnu. Na konec pevně stanovená prodejní cena nebyla dodnes zveřejněna, ale neměla by se vyšplhat přes částku 230 dolarů (tj. v přepočtu 4 394 Kč) bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Čínští výrobci že stagnují? Namátkou 8-core od Mediatek nebo Big.Little 4+4 core od Allwinner se Vám jeví jako stagnace? @Charbax by Vás hnal…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat