8 příběhů Starého zákona pro nejmenší v elektronické podobě

8 příběhů Starého zákona pro nejmenší v elektronické podobě
2013-10-18T10:00:33+02:00
• 18. 10. 2013

České studio Simopt ve spolupráci s Daliborem Vlachem připravilo zábavnou knihu v elektronické podobě určenou pro děti. Jmenuje se 8 příběhů Starého zákona. Její první ukázky bude možné spatřit na Knižním veletrhu v Havlíčkově Brodě, který začíná 18. října a nejmenší uživatele by mohla zaujmout svým obsahem, řadou užitečných vlastností nebo her.

Simopt

Uvnitř elektronické knihy najdete několik příběhů, z nichž můžeme například zmínit Stvoření světa, Babylonskou věž, Izáka, Ezaua a Jákoba. O kresby v příbězích se zasloužil Dalibor Vlach a doplňují je různé animace či hry navazující na příběhy. Obsažené hry slouží především k rozvoji dítěte, tudíž neslouží k pouhému zabavení dítěte. V hrách bude možné si například vyzkoušet poskládat hudební motiv knihy nebo hledat dvojici zvířátek ztracených v Noemově Arše.

8_pribehu_1_pribeh3 8_pribehu_1_pribeh2

Navíc na konci každého příběhu čeká kvíz pro přezkoušení získaných znalostí po přečtení. Dále čtenáři mají možnost přepnout do klasické autorské verze, změnit velikost či font písma, založit si oblíbenou stránku záložkou nebo ukládat během čtení své postřehy do poznámek, které se synchronizují se všemi zařízeními, kde je kniha nainstalovaná.

Manager společnosti, Jan Jirmus dodává, že kniha by měla být pro operační systém Android a PC s MAC verzí dostupná do konce tohoto týdne. Co se týče zařízení s iOS, vzhledem k delšímu schvalovacímu procesu se tato verze objeví až koncem října. Nakonec v rámci Knižního veletrhu v Havlíčkově Brodě v termínu od 18. do 19. října jsou všechny knihy v 50% slevě. Více k možnosti zakoupení knih naleznete na oficiálních webových stránkách.

8_pribehu_1_pribeh1

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat