Zlatý iPad mini 2 s Touch ID na nových snímcích

Zlatý iPad mini 2 s Touch ID na nových snímcích
2013-09-30T09:30:50+02:00
• 30. 9. 2013

Po nějakém čase jsou tu zase nějaké informace o iPadu mini 2. generace v podobě 2 uniklých fotografiích. Zdrojem je čínský server zol.com.cn, který uveřejnil fotografie, na kterých nalezneme zlatý iPad mini obohacený o vestavěný senzor Touch ID. Ten jsme poprvé viděli u nedávno představeného iPhonu 5S.

1 2

Koneckonců i zlatá barva zařízení je novinka vzešlá z tohoto modelu. Jestli se však jedná o reálné fotografie či oficiální marketingové rendery, je otázkou. Nedá se samozřejmě vyloučit, že jde o podvrh. Tomu by paradoxně naznačovala přítomnost Touch ID. Mnoho komentátorů totiž pochybuje o tom, že by Apple do svého „podřadnějšího“ zařízení, kterým iPad mini ve srovnání s velkým iPadem je, zakomponoval tuto technologickou novinku. Ostatně ani levnější iPhone 5C čtečku otisků nemá. Možná by se však dalo spekulovat nad budoucím zařazením iPadu mini do produktové linie Applu. Čistě teoreticky na menší iPad samozřejmě nemusíme pohlížet jako na levnější variantu klasického iPadu, ale zkrátka jako na menší iPad, což nutně neznamená méně vybavený.

Stejně jako věrohodnost těchto fotek je nejisté i datum představení novinky. Spekulace hovoří o tom, že Apple bude chtít představit oba nové iPady už v říjnu, ale možná se dočkáme jen „velké“ verze a iPad mini 2 si bude muset na premiéru počkat někdy do příštího roku.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat