Sony Xperia Z2 Avatar – první informace o dalším top modelu?

Sony Xperia Z2 Avatar – první informace o dalším top modelu?
2013-09-16T08:00:03+02:00
• 16. 9. 2013
2

V letošním roce společnost Sony přinesla na mobilní trh několik kvalitních výrobků s velkou dávkou impozantních specifikací. Většina mířila do nejvyšších řad a přesněji do modelové řady Xperia, kam japonský výrobce také zakotvil svoji vlajkovou loď s označením Z1. Podle uniklých informací se zdá, že momentálně vznikající nástupce dostane řádnou hardwarovou výbavu.

sony

Sony Xperia Z2 se nejpravděpodobněji ukrývá pod kódovým označením Avatar, jelikož jsou mu přiřknuty aktuálně jedny z nejlepších komponentů na trhu. Můžeme očekávat 5,2palcový IGZO Triluminous displej s hustotou pixelů 500 ppi nebo čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 MSM8974 od Qualcommu doplněný o 3GB operační paměť RAM.

Zadní část bude opatřena baterií s kapacitou 3200 mAh a 20,7megapixelovým senzorem fotoaparátu, pomocí něhož bude možné zachycovat momenty ve 4K kvalitě. Prostředím samozřejmě bude uživatele doprovázet operační systém Android v připravované verzi 4.4 KitKat. Nakonec oficiální představení zřejmě proběhne na veletrhu CES 2014, který každoročně startuje už na začátku roku.

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Vladislav Kluska

16. 9. 2013, 8:55

To je děsný, to aby člověk furt čekal na nový TOP model :D ale hádám, že Z2 bude mít už odlišný design od Z a Z1, Sony by nenechávalo po 3 generace stejný, byť naprosto úchvatný a krásný, vzhled…

On ten vzhled je dost subjektivní. Mě osobně Xperia Z nijak nenadchla, spíš naopak.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat