Samsung vyhlašuje Smart App Challenge 2013 pro vývojáře

Samsung vyhlašuje Smart App Challenge 2013 pro vývojáře
2013-09-21T10:04:57+02:00
• 19. 9. 2013

Vývojáři z celého světa dostávají jedinečnou možnost se zapojit do soutěže Smart App Challenge pořádanou společností Samsung, která je zaměřena na vývoj aplikací pro jejich nejnovější zařízení Galaxy Note 3 a Galaxy Note 10.1. Jihokorejský výrobce přináší kompletní informace potřebné k zapojení včetně vyjádření samotného prezidenta v čele.

Samsung_Smart_App_Challenge_2013

Přihlášky až do dvou kategorií je nutné podat do 30. listopadu letošního roku. Jedná se o skupiny Note Apps a Smart Tablet Apps. Využití vývojářského prostředí Samsung Mobile SDK s balíčkem Pen nebo Look mají všichni účastníci podmínkou. Na konci si šest výherců v každé kategorii rozdělí v celkové výši 1,1 milionu dolarů.

Balíček Samsung Mobile SDK zahrnuje jednotlivé vývojové sady a nabízí integrované vývojářské prostředí. Z desíti nezávislých balíčků včetně Pen a Look má například balíček Pen specializované rozhraní API pro aplikace s perem S Pen nebo balíček Look uživatelské rozhraní a speciální funkce pro využití tohoto pera.

Vítěz kromě finančního ohodnocení bude zařazen mezi kandidáty na investici od společnosti Samsung Venture Investment, získá možnost propagace své aplikace pomocí řady celosvětových iniciativ pořádaných společností Samsung, jako jsou vývojářské konference nebo mezinárodní akce typu světového mobilního kongresu MWC 2014.

„S uvedením nových zařízení podporuje soutěž Samsung Smart App Challenge 2013 i nadále vývojáře při vytváření kreativních a inovativních mobilních aplikací. Díky této soutěži budou mít naši zákazníci více cenných zážitků,“ řekl Won-Pyo Hong, prezident společnosti Samsung Electronics Media Solution Center.

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat