MLais MX59: Kapitola s kopiemi HTC One má pokračování

MLais MX59: Kapitola s kopiemi HTC One má pokračování
2013-09-18T08:00:14+02:00
• 18. 9. 2013

Trend vezoucí se na vlně modelu HTC One neubírá na síle, na čínský trh doputuje v nejbližší době další povedená napodobenina tohoto zařízení původem z Tchajwanu. Zatímco většina místních výrobců se spíše zaměřuje na výkonnostní prvky, jako je například 3GB operační paměť RAM,  společnost MLais u telefonu s označením MX59 vsadila na designovou stránku.

MLais MX59 - zařízení

MLais MX59 má rozměry těla 141,7 x 70,5 x 9,6 mm a v čele 5palcový IPS displej s Full HD rozlišením nebo širokými pozorovacími úhly. Na rozdíl od své předlohy reproduktoru se dočkala pouze spodní brada. Dále jej bude pohánět čtyřjádrový procesor MTK6589T od MediaTeku s frekvencí 1,5 GHz, spolu s 2GB operační pamětí RAM a 32GB interní pamětí na uživatelská data, která je dále rozšířitelná o paměťovou kartu.

Zadní část disponuje 2500mAh baterií, 13megapixelovým fotoaparátem a naopak ještě na přední stranu přišla VGA kamerka pro uskutečnění videohovorů. Zbylý seznam zaplňuje operační systém Android 4.2 Jelly Bean, podpora dual-SIM, OTG, HDMI, kompasy a další známé senzory. Informace o prodejní ceně či o samotné dostupnosti na mobilním trhu nejsou prozatím známy, nicméně je lze očekávat v několika následujících týdnech.

MLais MX59 - horní část

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat