LG Vu III oficiálně: Displej 4:3, Snapdragon 800 a stylus

LG Vu III oficiálně: Displej 4:3, Snapdragon 800 a stylus
2013-09-24T07:00:00+02:00
• 24. 9. 2013

Po měsíci spekulací společnost LG představila nového nástupce Optimusu Vu, a to již třetí generace. U novinky tentokrát výrobce vypustil přívlastek Optimus, což znamená, že nese označení pouze LG Vu 3. Zařízení samozřejmě navazuje na svoji tradici s neobvyklým poměrem stran u displeje a opět také uvnitř přináší o něco výkonnější součástky.

LG Vu III

Čtvercová konstrukce modelu Vu 3 má více zaoblené rohy, podobající se Optimusu G Pro. Jak je zvykem u modelové řady Vu,  5,2palcový IPS LCD displej dostal známý poměr stran 4:3, rozlišení 1280 x 960 pixelů a hustotu pixelů 307 ppi. V prohlášení od LG se mimo jiné u displeje vyzdvihuje lepší čtení textu v dokumentech nebo na webových stránkách.

V porovnání s předchozím modelem Vu, zařízení taktéž disponuje stylusem s gumovým hrotem. Hardwarovou výbavu doplňuje procesor Snapdragon 800 od Qualcommu se čtyřmi jádry Krait 400 a grafický čip Adreno 330. Dále zadní část vyplňuje 13megapixelový fotoaparát, u něhož prozatím nebyla potvrzena optická stabilizace obrazu.

LG Vu III - přední panel

Mezi ostatní specifikace lze zařadit funkce, jako je podpora LTE-Advanced, KnockOn, Host módu nebo qLinku. Výrobce k novince nabídne speciální celistvé kryty, které jsou průhledné a obsah obrazovky prosvítá. Dostupnost na mobilním trhu můžeme očekávat podle tiskové zprávy ve 4. čtvrtletí tohoto roku, nicméně tyto informace zajisté LG ještě blíže upřesní v následujících týdnech.

LG Vu III - zařízení LG Vu III - speciální kryt

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat