JiaYu G5 s kovovým tělem jako iPhone 5

JiaYu G5 s kovovým tělem jako iPhone 5
2013-09-22T09:45:57+02:00
• 22. 9. 2013
2

V nejbližší době společnost JiaYu představí široké veřejnosti novinku, jejichž konstrukce s designem bude podobná iPhonu 5 od Applu. Z celé řady uniklých obrázků jasně vyplývá, že vývojáři při návrhu brali inspiraci u kalifornského výrobce. U této čínské firmy nejde o první zařízení, jelikož již dříve jsme byli svědky identických modelů.

Jiayu G5 - displej

JiaYu G5 dostal rozměry 130 x 63,5 x 7,9 mm a úhlopříčka OGS displeje dorostla na 4,5 palce při HD rozlišení. O hardwarovou stránku se stará čtyřjádrový procesor MT6589T od MediaTeku spolu s 2GB operační pamětí RAM. Uživatelé mají zároveň k dispozici 32GB interní paměť, přední 3megapixelovou kamerku nebo 13megapixelový fotoaparát.

Potěšitelným faktem může být vyměnitelná baterie, která má v základu kapacitou pouze 2000 mAh. Mezi ostatními specifikacemi lze vyzdvihnout podporu dual-SIM nebo funkci OTG. Telefon je vyroben z kovu, záda z nerezového materiálu a kromě mírně vyčnívajících tlačítek jde o velmi plochý model. Informace přibližující dostupnost na trhu či prodejní cenu jsou k dnešní dni neznámé, ale lze je očekávat do několika týdnů.

Jiayu G5 - zařízení Jiayu G5 - čelní část Jiayu G5 - přední část Jiayu G5 - zadní část Jiayu G5 - záda Jiayu G5 - logo Jiayu G5 - konstrukce Jiayu G5 - baterie

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tento mobil jsem měl. Když jsem ho dal do továrního nastavení, tak tam nebyla ani blbá klávesnice. NIC! Výkonem, fotem a rychlostí byl velmi, velmi dobrý. Zkazila to pouze baterie, a to že 2000mah na tento mobil je malo. A samozřejmě to tovární nastavení. Musel jsem si přes PC nainstalovat aspon klavesnici, abych tam dokazal nainstalovat fotoaparát apod. Ale po vlastní instalaci přes flashtool jsem tam nainstaloval android 5.0 a kupodivu bylo vše v základu. Má to výhody, ale i neýhody no.

Milan Šiler

22. 9. 2013, 12:46

nevypada vubec spatne, sice MT procesor a mala baterka, ale pokud bude vsechno ostatni dobry, asi bych to prekous :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat