Asus představí 17. září nový PadFone Infinity

Asus představí 17. září nový PadFone Infinity
2013-09-19T00:52:35+02:00
• 13. 9. 2013

Společnost Asus v tomto týdnu rozeslala první pozvánky k připravované akci, která se uskuteční 17. záři v Taipei. Toto město bude hostit tiskovou konferenci, na niž se očekává představení PadFone Infinity. Novinku od tchajvanského výrobce podle všeho celosvětovým médiím odprezentuje sám generální ředitel Asusu, Jerry Shen.

Asus PadFone Infinity

Dlouho očekávaný nástupce po konstrukční stránce nenabídne žádné velké novinky, tudíž se svým předchůdcem zůstane identický. Podle uniklých informací, zařízení přijde s 5palcovým displejem zaujímající Full HD rozlišení. O hardwarovou stránku by se měl starat čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 od Qualcommu společně s operační pamětí RAM o velikosti 2 GB.

Mezi další specifikace můžeme zařadit 13megapixelový senzor fotoaparátu nebo interní paměť s kapacitou 64 GB. Nový PadFone si určitě zachová svoji schopnost práce v doku tabletu, jako všechny modely v řadě. Nakonec zbytek informací budou známy s blížícím se datem uvedení na trh, nezbývá tedy než vyčkat několik dní.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat