Alcatel představil One Touch Idol S a Mini

Alcatel představil One Touch Idol S a Mini
2013-09-13T01:40:44+02:00
• 3. 9. 2013

Alacatel vlastněný společností TCL oznámil rozšíření modelové řady One Touch Idol o dva chytré telefony. Jde o zařízení s názvem One Touch Idol S a One Touch Idol Mini. Obě novinky můžeme zařadit díky jejich specifikacím do střední třídy, kde bez marketingové podpory nelze očekávat příliš velký úspěch na mobilním trhu.

Alcatel OT

První One Touch Idol S dostal do své přední části 4,7palcový IPS LCD displej s HD rozlišením (1280 x 720 pixelů) společně s 1,3megapixleovou kamerkou pro uskutečnění videohovorů. O výkon se stará dvoujádrový procesor taktovaný na 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM a případní majitelé budou mít k dispozici interní paměť o velikosti 4 GB, kterou dále rozšíří prostřednictvím slotu na paměťové SD karty. Zadní část doplňuje 8megapixelový senzor fotoaparátu.

Alcatel One Touch Idol S

One Touch Idol Mini, jakožto druhý přírůstek od Alcatelu, má v čele 4,3palcový LCD displej s rozlišením 854 x 480 pixelů a VGA kamerku pro videohovory. Hardwarová stránka nabízí dvoujádrový procesor s frekvencí 1,3 GHz, 512MB operační paměť RAM, vnitřní paměť s kapacitou 4 nebo 8 GB, navíc dále rozšiřitelnou o paměťovou SD kartu. Nakonec záda nesou 5megapixelový fotoaparát.

Alcatel One Touch Mini

Informace týkající se dostupnosti či prodejní ceny nejsou prozatím oficiálně známy, nicméně je můžeme očekávat v nejbližších dnech a bližší zajímavé specifikace naleznete v odkazech na stránkách výrobce.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat