Samsung oficiálně představil Galaxy Golden

Samsung oficiálně představil Galaxy Golden
2013-08-25T01:01:12+02:00
• 24. 8. 2013
2

V Jižní Koreji nezapomínají na telefony s véčkovou konstrukcí a oficiální cestou Samsung představil delší dobu omílaný model Galaxy Golden. K dnešnímu dni jsou tudíž známy kompletní podrobnosti, které byly ještě donedávna postaveny na základě zkreslených informací, úniků či spekulací. Zařízení díky svému designu bude spíše zacíleno na uživatele s manažerským postavením, čemuž odpovídá i cena.

Samsung Galaxy Golden

Samsung Galaxy Golden získal na vnitřní i vnější straně 3,7palcový Super AMOLED displej s rozlišením 640 x 800 pixelů. Hardwarovou stránku zaplňuje dvoujádrový procesor Snapdragon 400 od Qualcommu s frekvencí 1,7 GHz a operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Vnější část flipu nabídne 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou, uvnitř čeká 1,9megapixelová kamerka pro uskutečnění videohovorů.

Mezi další technické specifikace lze například zařadit baterii s kapacitou 1820 mAh, podporu LTE sítí nebo paměťových microSD karet. Softwarovou výbavu uzavírá operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Zájemci o tento vzkříšený pokus ve véčkovém provedení budou muset zavítat blíže ke Koreji, protože dostupnost mimo toto území je takřka nulová a následně si musí připravit 799700 wonů, což vychází v přepočtu na 13 755 Kč bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ondřej Gardavský

25. 8. 2013, 0:59

fakt severokorejské wony? :)

Přemysl Vaculík

VIP 25. 8. 2013, 1:01

Dík.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat