Oppo Find Muse: Průměrná novinka z čínské půdy

Oppo Find Muse: Průměrná novinka z čínské půdy
2013-08-10T19:38:40+02:00
• 11. 8. 2013
2

Střední třída v Číně dostane mezi sebe další velkou konkurenci v podobě nového zařízení od známého výrobce, kterým je společnost Oppo. Ta momentálně připravuje nové produkty, mezi nimiž se objeví i model s názvem Find Muse. Segment průměrných zařízení bude obohacen o další mobilní novinku za zajímavou cenu.

Oppo Find Muse

Oppo Find Muse nabídne kapacitní 4palcový IPS displej s rozlišením WVGA (480 x 800 pixelů) a hustotou pixelů 233 ppi. Přední panel také doplní 0,3MPx VGA kamerka pro videohovory. Vnitřek bude vyplňovat dvoujádrový procesor o frekvenci 1,2 GHz založený na architektuře ARM Cortex-A7 a 512MB operační paměť RAM.

Naopak do zadní části přijde 3,2megapixelový senzor fotoaparátu s automatickým zaostřováním, LED bleskem a také 1700mAh baterie. Nakonec vše zaobalí kryt potažený polykarbonátem, což je termoplast přijatelnější na omak. O softwarovou stránku se postará operační systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean.

Zbylý seznam specifikací například obsahuje podporu DLNA, Bluetooth 4.0 nebo Wi-Fi. Zařízení potěší funkcí Smart Sleep, díky které v závislosti na sledování displeje automaticky rozpozná a rozsvítí displej. Na mobilní trh v Číně přijde Oppo Find Muse ještě tento měsíc, a to za cenu začínající na hranici 170 dolarů (tj. v přepočtu 3 292 Kč bez daně a další poplatků).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ľubomír Skirka

11. 8. 2013, 10:25

Od OPPO by som čakal trochu viac

Jakub Palata

11. 8. 2013, 10:56

Přesně, aspoň 1GB RAM

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat