HTC Zara: Únik fotografie a všech specifikací

HTC Zara: Únik fotografie a všech specifikací
2013-08-21T08:00:31+02:00
• 21. 8. 2013
2

Střední třídu nejspíš v blízkém budoucnosti obohatí tchajwanský výrobce HTC o model s názvem Zara. Údajná tisková fotografie společně s kompletním seznamem specifikací se z nenadání objevily prostřednictvím zahraničního serveru evleaks na veřejnosti. Nápis v zadní části může také napovídat o posledním zařízení s vylepšeným zvukem Beats Audio.

HTC Zara

HTC Zara v sobě ukrývá dvoujádrový procesor Snapdragon MSM8930 od Qualcommu s frekvencí 1,2 GHz, operační paměť RAM o velikosti 1 GB a grafický čip Adreno 305. Interní paměť bude pouze 8GB, ale dále ji naštěstí rozšíříte díky přítomnému slotu na paměťové microSD karty. Přední část nabídne 4,5palcový displej, patrně půjde o Super LCD2 s qHD rozlišením. Záda ponesou 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou a baterii s kapacitou 2100 mAh.

Chystaný model po softwarové stránce v základu dostane operační systém Android ve verzi 4.3 Jelly Bean a nejnovější uživatelské rozhraní Sense 5.5. Zařízení se vpředu vyznačuje stejně poskládanými kapacitními tlačítky, jako má HTC One, One Mini a Desire 600 Dual SIM. Nad i pod displejem najdeme také dva kvalitní BoomSound reproduktory. Informace týkající se oficiálního představení jsou velkou neznámou, ale lze odhadovat v měsíci září po boku One Max.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Miloš Vinš

21. 8. 2013, 8:15

No, mě přijde, že to má reproduktory zepředu, ne v „zadní části“ :)

Přemysl Vaculík

VIP 21. 8. 2013, 8:44

Dík, opraveno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat