Alcatel představil top model One Touch Idol X

Alcatel představil top model One Touch Idol X
2013-08-14T08:30:16+02:00
• 14. 8. 2013

V čínském Hong Kongu proběhlo představení nové vlajkové lodi společnosti Alcatel. Nový smartphone zapadá do modelové řady One Touch a nese název Idol X. Zařízení zaujme zvláště svou konstrukcí s velmi tenkými rámečky po stranách a výkonnostními prvky obsaženými uvnitř. O možném úspěchu či neúspěchu bude možné spekulovat až po uveřejnění prodejní ceny, která bude známa až začátkem října, kdy je naplánován začátek prodeje u nás.

Alcatel One Touch Idol X

Alcatel One Touch Idol X dorazí na český trh s 5palcovým IPS displejem s Full HD rozlišením, přesněji 1920 x 1080 pixelů. Přední část bude potažena oleofobní vrstvou společně se sklem Dragontrail. Hardwarovou stránku doplní neupřesněný čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,5 GHz, operační paměť RAM o velikosti 2 GB a nerozšířitelná interní paměť s kapacitou 16 GB. Záda modelu kromě 2000mAh lithiové baterie ponesou 13,1megapixelový fotoaparát s autofokusem a přisvětlovací LED diodou.

Ani přední panel nebyl ochuzen o kamerku pro videohovory, tam přišel senzor s rozlišením 2MPx. Softwarová výbava zahrnuje operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean rozšířený o uživatelské rozhraní One Touch Live nabízející na jednom místě aplikace, s jejichž pomocí si můžou uživatelé jednoduše přizpůsobit telefon svým potřebám. Mezi ostatní specifikace lze zařadit podporu dual-SIM, FM rádio, GPS, A-GPS a Bluetooth 4.0.

Alcatel One Touch Idol X

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat