WP8 v roce 2014 – 4 jádra, Full HD, multitasking a notifikace

WP8 v roce 2014 – 4 jádra, Full HD, multitasking a notifikace
2013-07-15T12:16:17+02:00
• 15. 7. 2013
3

Se známým seznamem změn v nejnovější připravované aktualizaci pro Windows Phone 8 a s kódovým označením GDR2 vyplouvají na povrch novinky týkající se následující aktualizace GDR3. Společnost Microsoft dodá podporovaným produktům jednu z nejdůležitějších funkcí nebo hardwarových prvků takřka jako poslední.

Applause-adds-Windows-Phone-apps

Aktualizace pro rok 2013, GDR2, v sobě ukrývá kromě opravy různých chyb také podporu FM rádia, opravu Xbox hudby, posílení podpory HTML5 v mobilní verzi prohlížeče Internet Explorer, vylepšenou aplikaci Skype, lepší stabilitu Lync a v neposlední řadě také pozměněnou aplikaci Data Sense, dostupnou pro všechny telefony běžící na všech sítích.

Zřejmě ani v tomto roce se majitelé chytrých telefonů běžící na operačním systému Windows Phone 8 nedočkají veledůležitého vybavení, které konkurenti již přes rok u svých zařízení nabízejí v podobě čtyřjádrových procesorů či Full HD displejů. Teprve až rok 2014, Windows Phone Blue a aktualizace GDR3 přinese tato specifikace.

Zdali půjde o aktualizaci GDR3, Windows Phone Blue nebo Windows Phone 8.1 není prozatím známo. Nicméně s jejím obsahem se můžeme seznámit už dnes. Konečně přinese podporu Full HD displejů, čtyřjádrové procesory, což znamená příchod prvních přerostlých zařízení s 5 nebo 6palcovým displejem před koncem tohoto roku.

Nakonec v samotném uživatelském prostředí bude uvedeno nové notifikační centrum, lepší multitasking a některé inovované vestavěné aplikace.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ladislav Böhm

15. 7. 2013, 22:55

WP8 přece teoreticky podporuje až 64 jader už od svého uvedení.

ako vidis, MS klamal. zas.

Jakub Kameniar

15. 7. 2013, 20:01

Jde vidět, že tento článek píše technický neználek. To že se WP necpe do zbytečnosti a baterkožroutu jako je 4 jádrový procesor je jedině dobře! Kéž by se to nepřišlo ani v nové aktualizaci, programátoři by měli raději svoje kódy optimalizovat a programovat kvalitně, než zatěžovat zbytečně HW, který není potřeba. Uvědomte si, že 4 jádra nemá mnoha uživatelů ani v počítači.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat