THL W11: plochý design a dvojitá 13MPx kamera

THL W11: plochý design a dvojitá 13MPx kamera
2013-07-04T13:00:24+02:00
• 4. 7. 2013

Čínská společnost THL již delší dobu pracuje na projektu s názvem Monkey king, pod kterým by se měl ukrývat přístroj, jehož příchod na mobilní trh přinejmenším v Číně příjemně oživí stále víceméně totožné telefony. Model THL W11 se tedy zřejmě bude moci pochlubit nabitými funkcemi, zcela přepracovaným a především elegantním designem, což vypadá na skvělý odklon od současnosti.

THL W11

Čelní část pravděpodobně zaujme 5palcový displej s Full HD rozlišením a o jeho výkon se bude starat vylepšený čtyřjádrový procesor MT6589T od MediaTeku dohromady s operační pamětí RAM o velikosti 2 GB. Proslýchá se, že W11 dostane nejen do zad 13megapixelový senzor fotoaparátu, ale očekávat jej dokonce můžeme i vpředu nad displejem.

Výrobce tímto krokem bude chtít posunout o další úroveň výše rostoucí trend v čínských telefonech, s nímž nejprve přišel Oppo u svého modelu Ulike 2, kde přední část zaujímá 8megapixelová kamerka pro videohovory. Dále jej následoval Meitu Kiss taktéž s 8 MPx a nyní v nejbližších měsících přijde zvrat v podobě THL W11 s 13 MPx.

Nakonec je velkou neznámou, zda společnost chce pouze přitáhnout pozornost a nakonec se dočkáme pouze 8MPx kamerky, nebo opravdu se potvrdí prozatím tyto nepodložené informace. Proto nezbývá nic jiného než pár týdnů či měsíců vyčkat na další, snad podrobnější informace o připravovaném zařízení.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat