GooPhone ožívá a přichází klon S4 Mega

GooPhone ožívá a přichází klon S4 Mega
2013-07-12T11:30:36+02:00
• 12. 7. 2013

Po menší odmlce dává opět o sobě vědět jeden z nejznámějších výrobců pocházející z Číny, jehož portfolio z převážné části nabízí kopie věhlasných modelů. Společnost GooPhone uvedla na trh model S4 Mega, a jak už vám může samotný název napovídat, tak se skutečně jedná o napodobeninu zařízení Galaxy Mega od Samsungu.

GooPhone S4 Mega

Čínský GooPhone S4 Mega zapadající spíše mezi známé tabletofony či phablety mezi hardwarovými prvky ukrývá nejnovější čipset od MediaTeku, přesněji čtyřjádrový procesor MT6589T o frekvenci 1,5 GHz. Dále operační paměť RAM o velikosti 2 GB a dokonce 32GB interní paměť pro uživatelská data rozšiřitelná o paměťovou microSD kartu. Přední část zabírá 6,45palcový displej s Full HD rozlišením (1920 x 1080 pixelů), což je příjemný krok kupředu u výrobce z těchto končin.

Záda nesou 13megapixelový senzor fotoaparátu s autofokusem a uvnitř najdete předinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Mezi další vlastnosti můžeme zařadit přední 5megapixelovou kamerku pro videohovory, funkci dual-SIM, GPS a Wi-Fi modul. Prodejní cena zařízení v Číně startuje na hranici 369,99 dolarů, což při aktuálním kurzu vychází na 7 478 Kč bez daně a dalších poplatků při nákupu v zahraničí.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat