Mezinárodní verze Galaxy S4 se Snapdragonem 800 spekulace

Mezinárodní verze Galaxy S4 se Snapdragonem 800 [spekulace]
2013-07-22T08:30:33+02:00
• 22. 7. 2013

Samsung  vypustil do světa dvě verze svého top modelu, přičemž každá z nich je určena pro jiné trhy. U nás se prodává varianta Galaxy S4 se Snapdragon 600 a v jiných zemích je k dostání s Exynosem 5 Octa. Ovšem je tu ještě třetí verze, která se prodává v Jižní Koreji – Samsung Galaxy S4 LTE-A. Tento model je vybaven nejmodernějším Snapdragonem 800, který nabízí vyšší výkon, menší spotřebu a podporu LTE Advanced.

Nyní se ale objevují informace, že by korejský výrobce mohl aktualizovat kompletně svou řadu, čímž by vymizela verze se Snapdragonem 600. Už se objevily dva důkazy, přičemž poslední z nich odhaluje i kódové označení – GT-i9506. Takže se máme těšit na mezinárodní verzi, která nabídne taktéž 4 jádra, ale značně modernizovaná. Z výsledků benchmarku se dá usuzovat, že se Samsung bude chlubit taktovací frekvencí 2.3 nebo 2.2 GHz.

nexusae0_14_thumb3

K představení by mělo dojít na veletrhu IFA. Následně by měla být nová verze dostupná na vybraných trzích ještě před Vánocemi. Možná se původní verze se Snapdragonem 600 vytratí z obchodů a bude k dispozici varianta nabízející více muziky za stejnou cenu. Tímto postupem se bude chtít korejský výrobce vyrovnat nejnovějším modelům, které se chystají do prodeje. Příkladem může být Sony Xperia Z Ultra nebo ještě nepředstavený model LG G2. Jednoduchou aktualizací vnitřností Galaxy S4 získá Samsung konkurenceschopnější produkt. Samozřejmě se jedná i o marketingové rozhodnutí.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat