iBerry Auxus Nuclea N1: Indická super novinka s Full HD

iBerry Auxus Nuclea N1: Indická super novinka s Full HD
2013-07-06T11:00:09+02:00
• 6. 7. 2013
4

V Indii se pomalu schyluje k odhalení modelu, jehož hardwarová výbava a prodejní cena potvrdí, že nejen Čína je producentem cenově dostupných chytrých zařízení. Jak odpočívadlo na oficiálních stránkách společnosti iBerry napovídá, tak již za 9 dní spatří světlo světa telefon s názvem Auxus Nuclea N1, který nabídne kvalitní Full HD displej, čtyřjádrový procesor nebo 13MPx fotoaparát.

iBerry Auxus Nuclea N1

Žádný technický gigant, ale méně známý výrobce iBerry připravuje 13. července vpustit na mobilní trh model Auxus Nuclea N1, jehož přední část bude zaujímat 5palcový OGS displej s Full HD rozlišením (1920 x 1080 pixelů) a 8megapixelovou kamerku pro videohovory. O jeho výkon se bude starat vylepšený čtyřjádrový procesor MT6589T od MediaTeku taktovaný na 1,5 GHz společně s 1GB operační pamětí RAM.

Záda budou vyplňovat sloty na dvě aktivní SIM karty, baterie s kapacitou 2800 mAh a 13megapixelový senzor fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou. Při výběru vnitřní paměti budou mít zákazníci na výběr z 8 nebo 16GB verze, kterou dále rozšíří prostřednictvím slotu na paměťové SD karty. Softwarovou stránku zajistí operační systém Android ve verzi 4.2.1 Jelly Bean. Co se týče přesné prodejní ceny, tak ta bude nejpravděpodobněji odhalena ihned po odečtení času v časomíře, kdy by měl odstartovat samotný předprodej této revoluční novinky.

Zdroj: gizindia.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Opět a zase MediaTek procesor ..

Vladimír Tichý

7. 7. 2013, 15:19

to je špatně?

Jsou slabé :)

Adam Kováč

9. 7. 2013, 0:08

Za tu cenu… jsou super ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat