HP plánuje velký návrat na trh se smartphony

HP plánuje velký návrat na trh se smartphony
2013-07-03T09:26:26+02:00
• 3. 7. 2013

Pokud se před odbornější veřejností zmíníte o společnosti HP, objeví  se asi několik názorů. Jedni mohou mluvit o společnosti, která vydělala nějaké ty peníze na ukončení výroby tabletu, jelikož se tehdy doslova vyprodal během chvíle. Jiní si vybaví společnost, která zabila nadějný systém WebOS, který se dnes potýká se svým osudem na open source scéně. Již jsme mohli slyšet, že HP to zabalilo kompletně na mobilní scéně, ale zřejmě není všem dnům konec.

hp_tablet_and_android

Webu Indian Express se podařilo získat v rozhovoru s Yam Su Yin (HP Asia Pacific) náznaky, že svět smartphonů není zcela uzavřen před touto společností. Mohli bychom si položit otázku, na co vlastně čekají, ale bohužel se nedozvíme odpověď. V rozhovoru nepadl ani jeden termín, kdy můžeme očekávat nový smartphone. Na druhou stranu HP má pracovat na unikátním ovládání nebo požitku, který odliší smartphony HP od zbytku konkurence.

Toto se jednoduše řekne, ale jak jsme si mohli všimnout,  jen změna launcheru nepomůže. Firma by mohla představit unikátnější ovládání, ale zajisté by se brzy objevila jeho kopie v obchodě Play. Z toho můžeme usuzovat, že HP má v plánu něco většího. Možná celý háček je ukryt v hardwaru než v softwaru – případně půjde o kombinaci.

V podstatě čekáme na menší mobilní zařízení, které doplní současnou sérii. Zatím si můžeme vybírat z tabletů, které jsou v rozmezí 7 až 21 palců a rozhodně v nabídce chybí mobil. Podaří se návrat velkému výrobci, nebo se máme připravit na další fiasko? To se snad brzy dozvíme.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat