Asus uvedl MeMO Pad HD 7 a MeMO Pad FHD 10 pro náš trh

Asus uvedl MeMO Pad HD 7 a MeMO Pad FHD 10 pro náš trh
2013-07-03T10:50:13+02:00
• 3. 7. 2013

Společnost Asus v těchto dnech uvádí do svých řad a na český trh dvě novinky v podobě tabletů spadající do modelové řady MeMO Pad, kde levnější varianta HD 7 kupříkladu nabízí 7palcový displej nebo známý procesor se čtyřmi jádry od MediaTeku. Druhé zařízení FHD 10 dorazí s 10palcovým Full HD displejem s procesorem Atom od Intelu – v případě 3G modulu s procesorem dodaným od Qualcommu.

Tělo MeMO Pad HD 7 od Asusu má tloušťku 10,8 mm, váží 302 g a pohání jej čtyřjádrový procesor společně s operační pamětí RAM o velikosti 1 GB. Jak vychází z názvu, tak úhlopříčka IPS displeje je 7 palců při HD rozlišení, 1280 × 800 pixelů. Reproduktory tabletu nabídnou vyšší kvalitu díky zvukové technologii ASUS SonicMaster. Výbavu dále doplňuje přední 1,2megapixelová kamerka pro videohovory a 5megapixelový fotoaparát.

Uživatelská data uložíte na 16GB vnitřní paměť rozšiřitelnou prostřednictvím slotu na paměťovou microSD kartu a 16GB online úložiště ASUS WebStorage, které každý majitel získá zdarma na dobu 1 roku. V prodeji jsou čtyři barevná provedení – černé, bílé, růžové, zelené, a to za doporučenou prodejní cenu 4 490 Kč včetně DPH.

ASUS MeMO Pad HD 7_1

Větší sourozenec MeMO Pad FHD 10 s tloušťkou 9,5 mm je vybaven dvoujádrovým procesorem Atom Z2560 o frekvenci 1,6 GHz. Eventuálně varianta s 3G modulem pro změnu zahrnuje čtyřjádrový procesor 8064 Pro od Qualcommu s taktem 1,5 GHz. IPS displej má velikost 10 palců a Full HD rozlišení (1920 × 1200 pixelů). Přední část zabírá 1,2megapixelová kamerka a záda se speciální povrchovou úpravou proti otiskům prstů nesou 5megapixelový fotoaparát.

Paměť zařízení s kapacitou 32 GB rozšíříte pomocí paměťové microSD karty a navíc majitelé mají doživotně k dispozici 5 GB na úložišti ASUS WebStorage. Zařízení obsahuje zvukovou technologií SonicMaster, Intel Hyper-Threading zlepšující grafický výkon a energetickou účinnost, ASUS Miracast pro bezdrátové připojení k televizoru či projektoru s Wi-Fi. Mezi zbytek specifikací lze například zařadit Wi-Fi 802.11a/b/g/n nebo GPS a GLONASS. Na trhu se objeví na konci července v tmavě modrém nebo bílém provedení za cenu 9 490 Kč včetně DPH.

MeMO Pad FHD 10

K tabletu MeMO Pad HD 7 si zájemci mohou pořídit pouzdro TransCover, které lze přeložit do podoby stojanu, a to v modré, růžové, bílé a černé barvě za cenu 749 Kč včetně DPH nebo také kryt Persona Cover v černém, růžovém a zeleném barevném provedení za cenu 449 Kč včetně DPH.

 

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat