Now SMS – nový klient s moderním designem pro Android aktualizováno

Now SMS – nový klient s moderním designem pro Android [aktualizováno]
2013-06-12T09:35:49+02:00
• 12. 6. 2013
5

Aktualizováno 12.6.

Když jsme představili tuto aplikaci, tak si vývojář všiml většího zájmu z České republiky. Náš redaktor nabídl pomocnou ruku a zde máte výsledek.

Martin ŠindlerNová verze aplikace Now SMS je díky mé pomoci lokalizována do češtiny, budu proto rád za feedback ohledně chyb nebo špatně přeložených textů. Bylo také kompletně doděláno odstraňování diakritiky a bezplatná verze je nyní bez reklam.

Původní článek

Pokud v dnešní době stále posíláte SMS zprávy a nejste spokojeni s výchozím SMS klientem, mohla by vás zaujmout nová aplikace Now SMS. Může například nabídnout vyskakovací okna pro rychlé reagování na zprávy, velký výběr barevných témat či podporu černé listiny pro nevyžádaná čísla.

unnamed

Po spuštění aplikace se vám zobrazí kompletní výpis vašich SMS zpráv, a to v dnešní době populárních kartách ve stylu Google Now. V podobném designu je také konverzace mezi vámi a vaším kontaktem. U každé konverzace se také nachází možnost odpovědět, zavolat zpět či vymazat celou historii.

024 025 026

Podobná nabídka se také nachází v přehledu všech konverzací, navíc je tu možnost přidat odesílatele zprávy do kontaktů nebo ho naopak zařadit na černou listinu. V horní liště se kromě tlačítka více možností nachází také tlačítko pro označení všech zpráv jako přečtené a hlavně tlačítko pro napsání nové zprávy. Během volby adresáta vám aplikace inteligentně napovídá kontakty z vašeho adresáře.

027 028 029

V nastavení aplikace se nachází několik zajímavých možností, jako je vlastní nastavení stylu vibrací či barvy LED diody. Lze si také nastavit zobrazování nových zpráv pouze v notifikační liště.

031 032 033

Klient Now SMS se na Google Play nachází zcela zdarma, pokud si ale pomocí in-app platby zakoupíte prémiovou verzi za necelých 50 Kč, dostanete navíc několik zajímavých funkcí – osvobození od reklam, užitečné vyskakovací okno pro rychlou odpověď na příchozí zprávu, připomenutí odpovědět na nepřečtené SMS nebo několik krásných barevných témat.

023 034 unnamed (3)

logo-app Now SMS CromEth Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Radim Horák

9. 7. 2013, 15:49

Pro mě nejlepší app na sms. Co mě mrzí je, že nevím jak zobrazit mou fotografii u odchozích zpráv.

Jiří Tomšej

12. 6. 2013, 21:00

Koupil jsem to a dobré. Nevím, co tam komu chybí? Vzhled mě dostal :-)

Libi hodně. Ale nenašel jsem možnost osekani diakritiky.

Doufala jsem, ze konecne najdu nahradu za hovadinama preplacany GO. Bohuzel opet nic :(

Daniel Čermák

VIP 2. 6. 2013, 10:29

Vzhledově dobrý, ale Handcent SMS mi přijde lepší :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat