Samsung Galaxy S5: že by konečně nový design?

Samsung Galaxy S5: že by konečně nový design?
2013-06-13T10:36:42+02:00
• 13. 6. 2013
4

Hned po vydání nejnovějšího modelu řady Samsung Galaxy S se analytici shodli, že by už měl Samsung nasadit na trh nový design. Samsung se držel podobného designu dva roky a to nemluvím jen o vlajkových lodích, ale také o jejich mini verzích či i Galaxy Note. „Tento design je už profláknutý, měli bychom čekat od firmy Samsung už něco jiného,“  říkají analytici na další verze smartphonů od Samsungu.

Už nějakou dobu se ví, že se pracuje na novém designu. Nemyslím tím teď materiál, ale tvar těla, který by se měl změnit. Od vlajkové lodi minulého roku (Samsung Galaxy S III) jsme viděli takzvaný Design 2.0, který by měl být nahrazen novějším Design 3.0. Pokud je tohle pravda, podle mě se máme na co těšit.

Galaxy S5

 

A teď z trochu jiného soudku. Firma se držela plastového provedení smartphonů, jelikož jich mohla vyrobit hodně kusů za krátkou dobu. To se Samsungu hodí, když prodává celosvětově nejvíce zařízení. Ale tvrdí se, že by se vlajková loď, tedy modelová řada Galaxy S, měla právě od ostatních nějak odlišit. Už to prý nemá být plastový „šunt“, ale kovový fešák jako například HTC One.

Nyní údajný pracovník z oddělení designu potvrdil, že se oddělení pokouší o nový design těla i z kovu. My však nevíme, jestli se jedná o pravdivou informaci, nebo ne. Pokud ano, mohl by se tento návrh ještě zastavit u vedení firmy, která musí vše povolit. Nyní ale opravdu přemýšlíme, jak by nový Samsung mohl vypadat. Myslíte si, že by mu to slušelo v kovovém těle?

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Jan Majurník

15. 6. 2013, 7:55

Nač kov….existují mnohem lepší materiály…např. uhlíkové vlákno (při tomu kvantu co těch mobilů vyrobý to cenu zvedne o pár korun, váha a pevnost bude jinde navíc desing bude pecka) , prémiově lze udělat třeba ze slitiny carbonu a titanu což zaručí ultra odolnost.

k samsungu mi prostě sedí jenom plast, nemyslím si, že by najednou otočili o 180

Standa Pecka

13. 6. 2013, 18:07

myslim, ze plastove telo u S4 hodne lidi odradi a radsi jdou do iPhonu nebo HTC One. Pokud novy telefon bude kovovy, pak se Samsung muze pripravit na megaprodejnost

Martin Both

13. 6. 2013, 13:17

I tohle je možné že zvolí kov, ale unibody by mi radost neudělalo.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat