Nový mobil od Motoroly zachycen na kvalitnější fotografii

Nový mobil od Motoroly zachycen na kvalitnější fotografii
2013-06-26T10:40:44+02:00
• 26. 6. 2013

Společnost Motorola si prochází těžkými časy a Google ji očesává, jak to jen jde. Nyní se ale těšíme na nové smartphony, které by měly udělat menší revoluci, aspoň dle slov několika vysoce postavených lidí z Motoroly a z Googlu. Zatím jsme věděli, že celý projekt nese označení X Phone, ale není jasné, jestli se jedná o jedno zařízení nebo o celou linii. Pravděpodobně můžeme očekávat více zařízení, ale k tomuto tvrzení nemáme žádné pádné důkazy.

Motorola-XT1056-X-phone-Sprint.JPG

Nyní se ale testuje zařízení Motorola XT1056 u amerického operátora Sprint. Právě ze samotného testování unikla fotografie novinky, která by měla zapadat do rodiny X Phone. Pokud byste čekali top model, tak vás zklameme. Specifikace hovoří o slušně vybaveném mobilu zapadajícího do střední třídy. Displej má mít úhlopříčku 4,7 palce s rozlišením HD, u kterého se zřejmě objeví technologie Edge-To-Edge. Výkon má dodávat zatím blíže nespecifikovaný procesor od Qulacommu s dvěma jádry, který bude mít k dispozici 2 GB RAM. Interní úložiště má velikost 16 GB, ale nevíme, jestli zde bude možnost rozšíření o microSD kartu. V konektivitě nebude chybět podpora LTE sítě.

Již se spekulovalo o tom, že by se mělo jednat o odolnější zařízení, ale zatím nemáme bližší důkaz. Rozhodně se ukazuje, že je vše téměř hotovo a zařízení jsou testována pro mobilní operátory. Otázkou zůstává, jestli Motorola sáhla po čisté verzi Androidu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat