5 aplikací ze storu: utility, které potěší iOS

5 aplikací ze storu: utility, které potěší [iOS]
2013-07-09T14:50:19+02:00
• 26. 6. 2013

Máme tu zase středu a s ní také další díl seriálu 5 aplikací ze storu. Tentokrát zamíří opět do toho jablečného, do AppStore, a podíváme se na zajímavé aplikace, které by se vám mohly hodit.

obrázek 5

Wunderlist

Wunderlist je další aplikací na zapisování vašich úkolů. Tato navíc vypadá velmi pěkně, je kompletně zdarma na všech platformách (iOS, Android, Windows a Mac) a nabízí i pokročilé funkce, jako je třídění úkolů do seznamů, přiřazení menších úkolů k hlavním a také připisování poznámek k jednotlivým úkolům. Samozřejmostí je synchronizace přes váš účet, a co potěší, je přítomnost kompletního českého překladu.

obrázek 1 (2) obrázek 2 (2)

logo-app Wunderlist: To-Do List & Tasks Developer Zdarma iOS

Xbox Smartglass

Tuto aplikaci jistě ocení všichni majitelé konzole Xbox 360. Díky ní mohou zobrazit svůj xboxový účet, svoje hry a také zprávy. A to není vše, nejlepší lahůdkou je možnost udělat z vašeho telefonu ovladač. Tedy ten použijete spíše na ovládání prostředí a aplikací, protože umí jen základní pohyby do stran a všechna barevná tlačítka. Co se mi ještě líbí, je zobrazení klávesnice při psaní, například do vyhledávání na YouTube. Aplikace je zdarma a je dostupná nejen na iOS, ale také pro Android a Windows Phone.

obrázek 5 (3) obrázek 3

logo-app Xbox 360 SmartGlass Developer Zdarma iOS

České filmové hlášky

Nedávno jsem objevil tuto aplikaci, jež obsahuje databázi s hláškami z českých filmů. Hlášek je zde celkem přes 200 a lze si je i poslechnout v originálním znění ve filmu. Hlášky lze rovněž zařadit hvězdičkou mezi oblíbené, nebo je sdílet. Aplikace je s reklamou zdarma, existuje i placená verze bez reklamy.

obrázek 2 (3) obrázek 3 (3)

logo-app České filmové hlášky - zdarma Developer Zdarma iOS

Feedly

Ačkoli jsem nikdy nepoužíval žádnou RSS čtečku ani Google Reader, tak jsem si Feedly velmi oblíbil. Aplikace má velmi povedený, přehledný design, využívá i gesta a jednotlivé články lze přidat do seznamu na později. Feedly umožňuje také import z Google Readeru, přičemž nyní už běhá na vlastních serverech. Aplikace je zdarma a je dostupná nejen pro iOS, ale i pro ostatní platformy.

obrázek 4 (2) obrázek 3 (2)

logo-app Feedly - Get Smarter Developer Zdarma iOS

QR Reader

QR Reader je další čtečka QR kódů, ale to není vše, co umí. Kromě toho si skenované kódy ukládá do historie a umí je i vytvářet. Aplikace je zdarma a podle mě se jedná o jednu z nejpovedenějších QR čteček.

obrázek 5 (2) obrázek 1 (3)

logo-app QR Reader for iPhone Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat