Nexus 5 – prototyp zřejmě existuje už měsíc

Nexus 5 – prototyp zřejmě existuje už měsíc
2013-06-03T15:30:36+02:00
• 3. 6. 2013

V tuto chvíli netrpělivě očekáváme, že Google představí novou verzi Androidu 4.3. Zatím máme náznaky z oficiálních stránek, a dokonce byla tato verze systému viděna na Nexusu 4. Podle neoficiálních zpráv se prodalo celkem 3 miliónů kusů tohoto modelu, přičemž se chystá prodej bílé varianty, která se neodlišuje v oblasti specifikací. Minulý týden se proslýchalo, že LG neplánuje produkovat další model pro Google.

lg-nexus-5

Zřejmě došlo jen k nepochopení a následně se objasnilo, že by se tento korejský výrobce nebránil další spolupráci s Googlem. Zřejmě je skutečnost trochu jiná a první informace pocházejí od korejského webu Daum.net, který má velmi dobrou reputaci, co se týče zpráv o připravovaných modelech. Údajně je na světě již první prototyp smartphonu Nexus 5, který má být testován již měsíc v laboratořích společnosti LG. Dokonce jej měl již vidět i Larry Page.

S největší pravděpodobností by se Nexus 5 mohl poprvé objevit oficiálně až na podzim tohoto roku, ale již by měl obsahovat Android 5.0. Google se u svých smartphonů nezaměřuje jen na samotný systém, ale snaží se pokročit v technologiích. Zřejmě můžeme očekávat lepší fotografické schopnosti, přičemž specifikace ještě nejsou známy. Samozřejmě můžeme odhadovat, že bude mít Full HD displej a procesor Snapdragon 800, který se začal nedávno vyrábět.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat