MSI Primo 81: iPad mini v převleku

MSI Primo 81: iPad mini v převleku
2013-06-05T20:00:05+02:00
• 5. 6. 2013

Na veletrhu Computex 2013, který momentálně probíhá na Tchaj-wanu, byl odhalen jeden zajímavý přírůstek mezi tablety. Jedná se o model s názvem Primo 81 a na jeho výrobě má zásluhu známá společnost MSI pocházející právě z Číny. Jeho designové provedení hodně připomíná iPad mini od Applu, ale především běží na operačním systému Android.

MSI Primo 81

MSI se snaží již delší dobu držet krok s kalifornským gigantem. Prvním krokem byly levné netbooky napodobující design a nyní přichází s tablety vycházející z iPadu mini. Přední část zařízení zaujímá 7,85palcový displej s rozlišením 1024 x 768 pixelů. Hardwarové specifikace zahrnují čtyřjádrový procesor Allwinner a operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Ve zbytku specifikací najdeme 3500mAh baterii, čtečku paměťových SD karet, HDMI konektor, microUSB konektor a blíže neupřesněné přední a zadní kamerky. Kromě designu MSI zasadil do těla displej od totožného výrobce, kterým je LG. Prozatím neznáme cenu nebo dostupnost.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat