Humble Bundle pro Android #6 – zaplať za hry, kolik chceš aktualizováno

Humble Bundle pro Android #6 – zaplať za hry, kolik chceš [aktualizováno]
2013-06-25T20:56:56+02:00
• 25. 6. 2013

Aktualizováno 25.6.

Šesté vydání Humble Bundle pro Android je vcelku úspěšné, jelikož se již našlo přes 135 000 lidí, kteří zainvestovali do zábavy a přispěli na dobrou věc. Celkem se podařilo nasbírat 635 700 dolarů a do ukončení této akce zbývá 7 dnů. Nyní se ale nabídka her rozšiřuje a to konkrétně pro ty, kteří zaplatí větší částku – v tuto chvíli musíte zaplatit minimálně 4.69 dolaru.

Nyní nově najdete v seznamu her McPixel, Waking Mars a NightSky HD. Nákup můžete provést na oficiálních stránkách projektu – www.humblebundle.com.

Screenshot_53

Původní článek 19.6.

Máme tu šesté pokračování výběru her s volitelnou cenou – Humble Bundle pro Android 6. Tento projekt se těší velké oblibě, jelikož vám není diktovaná cena, kterou musíte zaplatit. Stačí si zvolit, kolik chcete utratit celkem, a pak stáhnout tento balík a začít hrát. I tentokrát zde máme základní nabídku, která obsahuje 4 hry – Stealth Bastard Deluxe, Organ Trail, Fractal a Aquaria.

Screenshot_53

Pokud se rozhodnete zaplatit větší částku, získáváte přístup k dalším dvěma hrám. V tuto chvíli musíte vyčlenit minimálně 4.68 dolarů, za což získáte Frozen Synapse a Broken Sword: Director’s Cut. Součástí jsou také soundtracky z těchto her. Opět můžete zvolit, kam půjde vaše investice. Na výběr máte z investování do vývojářů, charity nebo přímo projektu Humble Bundle. Klidně se můžete rozhodnout jen pro jednu možnost, nebo zcela rozmělnit vložené peníze. Aktuální nabídku najdete opět na adrese www.humblebundle.com.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat