HTC vs. Samsung – další přestřelka na Twitteru aktualizováno

HTC vs. Samsung – další přestřelka na Twitteru [aktualizováno]
2013-06-08T09:45:02+02:00
• 8. 6. 2013
1

Pro dnešek tu máme jedno téma na odlehčení. Opět se nám dva rivalové trochu poprali na Twitteru. Ovšem tentokrát se jedná o britské pobočky společností HTC a Samsung. Již k něčemu podobnému došlo, přičemž se ihned zametaly stopy a mazaly se horlivé statusy. Tentokrát si ale začala společnost HTC, což zřejmě neměla dělat.

samsung_vs_htc_size_10

Základem jejich přestřelky je udělování cen britského magazínu Mobile, který zvolil nejžhavější mobilní telefon roku. Stal se jím HTC One a správci Twitter účtu to dali znát, ale nezapomněli se trefit do Samsungu, který měl v této kategorii i svou vlajkovou loď Galaxy S4.

Screenshot_18

Účet patřící britské pobočce Samsungu zareagoval s nějakým zpožděním a v reakci se tak trochu vysmívá HTC. Chlubí se tím, že si odvezli do Koree rovnou 3 ocenění a že to jedno si mohou nechat. Korejská společnost získala první místa v následujících kategoriích – nejlepší výrobce, nejlepší marketingový tým a smartphone roku (Galaxy S4).

Screenshot_19

Bohužel u HTC nevzali porážku v počtu ocenění nijak dobře a hned se pustili do korejského výrobce s výroky, že nemusí platit studenty, aby psali špatná hodnocení na konkurenční mobily.

Screenshot_20

Nyní si můžeme počkat, až opět zasáhnou nadřízení a smažou celou tuto konverzaci. Zřejmě oběma stranám nestačilo ponaučení z minula.

Aktualizováno:

Celá přestřelka je stále k dispozici k přečtení na Twitteru a mohli jsme si myslet, že je konec. Ovšem nyní se objevil nový rival, který se snaží uklidnit rozhádané Twitter účty, ale zároveň se snaží něco vytěžit. Nováčkem je společnost LG a přikládá do celé konverzace odkaz na Nexus 4 a obrázek, kde je napsáno, že se jedná jen o mobil a že se mají uklidnit.

Screenshot_21

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ty stránky HTC spravuje evidentně dobrej troll :P Ale pobavili všichni 3.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat