HTC Butterfly S nabídne lepší specifikace než One

HTC Butterfly S nabídne lepší specifikace než One
2013-06-19T11:22:56+02:00
• 19. 6. 2013

Prvním zařízením společnosti HTC s Full HD displejem byl model Butterfly. Následně přišel na trh s menším zpožděním HTC One, který v mnoha ohledech kraloval v nabídce tchajvanského výrobce. Nyní ale přichází Butterfly S, jenž nabídne více muziky než zmínění předchůdci.

htc-butterflys-pearl-en-slide-01

V první řadě stojí za zmínku celkem běžné specifikace, které nijak obzvlášť nevybočují z řady. Displej má úhlopříčku 5 palců s Full HD rozlišením. Výkon je zajišťován čtyřjádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 600 s taktovací frekvencí 1.9 GHz, který má k dispozici 2 GB RAM. Interní úložiště dosahuje na velikost 16 GB. Zatím se nejedná o nijak zvláštní model, ale disponuje například slotem na microSD karty, díky čemuž můžete rozšířit paměť o 64 GB. Baterie má kapacitu 3200 mAh –  One 2300 mAh, Butterfly 2020 mAh.

Rozměry novinky jsou 144.5 x 70.5 x 10.6 mm a váha se zastavila na 160 gramech. Opět zde najdeme UltraPixely (1/3″ BSI senzor, F/2.0) na zadní straně. Systém Android je ve verzi 4.2.2 s nadstavbou Sense UI 5, přičemž je součástí i HTC Zoe. Konektivita obsahuje Bluetooth 4.0, Wi-Fi, DLNA, NFC a GPS, přičemž je zde podpora pro HSPA/WCDMA. O LTE nepadla zmínka.

Prozatím si musíme počkat na oficiální dostupnost tohoto modelu, přičemž předchůdce nebyl například určen pro český trh. Cena byla stanovena na Tchaj-wanu na 766 dolarů a prodej začne v červenci.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat