Geak představil čínské hodinky s Androidem

Geak představil čínské hodinky s Androidem
2013-06-19T12:30:43+02:00
• 19. 6. 2013
2

Nový čínský výrobce se sídlem v Pekingu postupně přichází na mobilní trh se svojí nabídkou, která by mohla oslovit mnoho zákazníků, a to i v mezinárodním měřítku. Společnost Geak v těchto dnech představila pro čínských trh první chytré hodinky běžící na operačním systému Android, jehož specifikace se navíc příliš neliší od běžného telefonu a určitě stojí za povšimnutí.

Geak - nabídka

Před představením samotných chytrých telefonů výrobce Geak vypustil do světa velmi zajímavé hodinky s názvem Watch. Ty vpředu nabízí 1,55palcový dotykový displej, jejichž pohonem je jednojádrový procesor o frekvenci 1 GHz spolu s 512MB operační pamětí RAM. Uživatelé mají k dispozici 4GB interní paměť pro vlastní data. Softwarovou stránku uzavírá operační systém Android ve verzi 4.1 Jelly Bean s poupraveným uživatelským rozhraním.

Po synchronizaci prostřednictvím funkce Bluetooth 4.0 s vaším telefonem hodinky informují o zprávách, emailech, dění na sociálních sítích, aktuálním počasí a dovolují ovládat multimediální přehrávač. Zařízení disponuje technologií NFC, GPS, Wi-Fi, FM rádiem, digitálním teploměrem a několika čidly včetně magnetických senzorů pro kompas.

Geak Mars

Případní nadšenci si můžou pro pořízení těchto hodinek připravit 1999 čínských jüanů, což v přepočtu vychází na přehnaných 6240 Kč. Zahájení prodeje je naplánováno na 3. července. Jestliže se vám zdá tato cena příliš vysoká,  možnou alternativou může být doplněk s názvem Geak Ring za 199 čínských jüanů (tj. 621 Kč).

Geak Ring

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

To je náramek nebo prstýnek? :)

Marek Tamaškovič

19. 6. 2013, 20:29

Tie hodinky sú HW lepšie než môj terajší smartphone :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat