Samsung oficiálně představil Galaxy Ace 3

Samsung oficiálně představil Galaxy Ace 3
2013-06-10T10:23:50+02:00
• 10. 6. 2013

Aktualizováno

Samsung právě představil tento nejnovější přírůstek do rodiny Galaxy a všechny údajné specifikace se potvrzují. Navíc ale přibyla varianta podporující LTE sítě, u které bude rychlejší procesor (1.2 GHz) a základní uživatelská paměť má velikost 8 GB. Do prodeje půjde se systémem Android 4.2 Jelly Bean, přičemž ve výbavě najdeme aplikace S Translator, S Travel, Smart Stay, S Voice a Easy Mode.

GALAXY Ace 3 LTE (1)

GALAXY Ace 3 LTE (2)GALAXY Ace 3 LTE (3) GALAXY Ace 3 LTE (4)

Původní článek

Samsung si jednoznačně zaslouží nálepku nejaktivnějšího výrobce mobilů na světě. Už jen samotný top model má své klony snad ve všech kategoriích – od verze mini až po odolný Active. Nyní se podobný design opět dostává do nižší kategorie v podobě Galaxy Ace 3. Objevila se totiž zřejmě produktová fotografie tohoto modelu, přičemž součástí jsou i informace o specifikacích.

Galaxy-Ace-III

Již nyní víme, že se objeví ve dvou variantách – se slotem na jednu nebo dvě SIM karty. Základem bude asi 4palcový TFT displej s rozlišením 800 x 480 pixelů. Na zadní straně najdeme 5megapixelový foťák a přední strana je osazena VGA kamerkou pro videohovory. Výkon bude dodávat 1GHz dvoujádrový procesor, který bude mít k dispozici 1 GB RAM. Interní úložiště nabídne jen 4 GB, ale nebude chybět slot na microSD karty. V oblasti konektivity najdeme Bluetooth 4.0, A-GPS, Wi-Fi, HSDPA 14.4 Mbps a HSUPA 5.76 Mbps.  Kapacita baterie bude dosahovat na 1500 mAh.

Zřejmě se také můžeme těšit na více barevných kombinací. Web SamMobile očekává, že dojde k uvedení během akce  v Londýně, která je plánovaná na 20. června. Ovšem již nejednou Samsung ukázal, že se tak nemusí stát, a například odolný mobil Galaxy S4 Active byl představen, byť se předpokládalo uvedení až na zmiňované akci. Galaxy Ace 3 není nijak výjimečným mobilem, takže se dá předpokládat, že bude lákat na nižší cenu se vzhledem blížícím se k top modelu.

Zdroje: sammobile.com, samsungmobilepress.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat