Android 4.3 je zase o krok blíže k vydání, aktualizován bude i Galaxy Nexus

Android 4.3 je zase o krok blíže k vydání, aktualizován bude i Galaxy Nexus
2013-06-11T07:30:58+02:00
• 11. 6. 2013

O další verzi Androidu 4.3 s označením Jelly Bean se mluví již dlouho. Nejprve se spekulovalo o verzi 5 s označením Key Lime Pie, což se ale později vyvrátilo. Mnoho uživatelů doufalo, že bude nový systém představen na konferenci Google I/O, což se ale bohužel nestalo. Poslední informace o nové verzi Androidu pocházejí přímo z thajského mobilního expa, kde byl spatřen ve verzi 4.3 na telefonu LG Nexus 4. Podařilo se také zjistit, že bude obsažena nová aplikace pro focení, což se prokázalo i na videu: Android 4.3 spatřen na Nexusu 4.

43-jellybean

Dle nejnovějších informací se právě testují zařízení s Androidem 4.3. Má tak docházet u certifikace na Bluetooth, přičemž se nejedná o Nexus 4 ale o Galaxy Nexus. Tento fakt prozradila výsledná tabulka z testování, která je přímo dostupná na oficiálních stránkách Bluetooth. Nachází se zde modelové označení telefonu GT-I9250, ale také datum testování 6. června 2013. Je tak velice pravděpodobné, že se nového systému dočká také 1,5 roku starý Galaxy Nexus. Současně je díky těmto novým informacím patrné, že je nová verze Androidu za dveřmi a brzy dojde k jejímu představení.

Galaxy-Nexus-BT-SIG

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat