Android 4.2.2 pro Galaxy Note II a Galaxy S3 nabírá zpoždění

Android 4.2.2 pro Galaxy Note II a Galaxy S3 nabírá zpoždění
2013-06-12T07:25:39+02:00
• 12. 6. 2013
1

Před dvě měsíci se vynořily informace o tom, že nejnovější verze systému Android nabere zpoždění zejména kvůli výrobcům. Hlavním důvodem má být umožnění dohnání časové ztráty výrobců, kteří zavádějí pomaleji novější verze systému. Nyní se ukazuje, že se asi jednalo o pravdivou spekulaci, jelikož současné novinky, které se chystají na trh, mají již verzi Androidu 4.2.2. Příkladem může být právě Samsung, který nedávno představil modely Galaxy Ace 3, Galaxy S4 Mini nebo Galaxy Mega.

Samsung Galaxy Note 2 hands on 7-580-75

Ačkoliv se jedná o pozitivní vývoj, že nová zařízení přicházejí s nejnovějším systémem, tak aktualizace stále váznou. Nyní se objevují informace, že modely Galaxy S3 a Galaxy Note II nedostanou jen tak brzy nejnovější verzi systému Android. Podle portálu SamMobile dochází ke zpoždění a můžete hádat, co je problémem. Samozřejmě se jedná o novou verzi nadstavby TouchWiz, která ještě není připravena společně s Androidem 4.2.2. Ovšem už unikla první verze, kterou si můžete nahrát do mobilu.

Screenshot_29

Zatím máme jen kusé informace, ale dá se předpokládat, že aktualizace bude pozdržena o několik týdnů. Zajisté tato zpráva nepotěší mnohé majitele, ale nedá se nic dělat. Je možné, že Samsung vše stihne ještě před uvedením verze 4.3, u které zatím neznáme oficiální datum uvedení.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

mam sgs3 a toto je poslední telefon, který má nějakou nadstavbu. Příště pouze telefon od Googlu !!!!! Protože tuto je doopravdy příšerná mizérie.Nicméně jestli si Samsung myslí, že pozdrží aktualizaci, aby nezaostával prodej sgs4 tak s tímto přístupem to bude mít asi nejspíš úlně opačný účinek a mnoho majitelů samsungu od něj dá příště ruce pryč. Ale to je pouze můj názor….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat