Aktualizace Google Now přináší nejen nové karty

Aktualizace Google Now přináší nejen nové karty
2013-06-27T08:00:22+02:00
• 27. 6. 2013
1

Včera večer Google oznámil, že služba Now bude zase o něco chytřejší. Přibyly dvě nové karty, přičemž jedna je určena jen pro Američany a došlo také k přepracování nastavení.

google-now

První karta by se dala nazvat televizní. Je dostupná pouze v USA a zobrazí se jen tehdy, když jste připojení k Wi-Fi síti společně s nějakou televizí. Po rozkliknutí vám Google nabídne dodatečné informace o hercích ve filmu, který se právě vysílá.

Další novinka by mohla být o něco použitelnější. Pokud se přiblížíte k nějakému obchodu, tak se vám zobrazí aktuální akční nabídka. Speciální akce lze pak také ukládat a zobrazí se vám později až půjdete zase kolem.

Velkou změnou prošlo také nastavení samotné aplikace. Nyní lze nastavit oznámení pro různé karty. Také si můžete zvolit, jaké karty se vám budou zobrazovat ve streamu.  Například u počasí lze nastavit, jestli se má zobrazovat podle aktuální lokality nebo pro domovskou obec a tak podobně.

2013-06-26 21.58.44 2013-06-26 22.29.14 2013-06-26 22.29.21 2013-06-26 22.29.27

Přibyla taktéž možnost s názvem Můj obsah. Spravovat zde můžete místa (uložené lokace, kam vám bude Google nabízet navigaci), sport (zápasy vašich oblíbených týmů a jejich výsledky) a akcie. Tak nečekejte a aktualizujte!

logo-app Google Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: plus.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Android programátor, co se zajímá o nejrůznější mobilní technologie a sítě.

Komentáře

Ondřej Bartík

27. 6. 2013, 13:21

Líbí se mi, že už to celkem i funguje. Google už se naučil, kdy chodím do práce a kdy z práce a tak mi vždy chvíli před tím, než odcházím domu hned nabídne navigaci a poinformuje mě, jaký je zrovna provoz.

Taky se mi líbí, že když na PC prohlížím nějaký obchod, na mobilu hned po zavření stránky mám možnost navigovat do toho obchodu. Tohle je fakt luxusní a doufám, že to bude pořád lepší.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat