5 aplikací ze storu – androidí mix

5 aplikací ze storu – androidí mix
2013-06-19T10:33:04+02:00
• 19. 6. 2013

android

V dnešním díle 5 aplikací ze storu pro systém Android si představíme aplikaci pro ovládání mobilu hlasem, změníme si ikony aplikací nebo si naplánuje dovolenou.

AutoVoice (plugin)

  

Abyste mohli začít požívat AutoVoice, musíte si nejdříve nainstalovat Tasker, protože AutoVoice je plugin pro tuto aplikaci. Tasker je sice placený, ale nabízí mnoho funkcí, které určitě využijete. Po nainstalování přichází na řadu vytvoření příkazů, na které bude váš mobil reagovat skrz vestavěný mikrofon nebo bluetooth headset. Nebudu vyjmenovávat, jaké všechny příkazy je možné nastavit, ale jejich mnoho pro úplnou kontrolu vašeho zařízení.

logo-app AutoVoice joaomgcd Zdarma ANDROID
logo-app AutoVoice Pro Unlock joaomgcd 1,47 US$ ANDROID

Floating Menu Free

 

Velice povedená aplikace od českých vyvojářů z Brna. Pomocí této aplikace si vytvoříte plouvoucí menu s nejvíce používanými aplikacemi, které mohou být také dostupné po otevření notifikační lišty. Menu je poloprůhledné a lze měnit i jeho velikost. Za zkoušku také stojí Floating Apps.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID
logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Icon Themer *root

 

Aplikace pro ty, kteří rádi a často mění vzhled svého systému. V tomto případě se jedná o ikonky. K dispozici jich je přes 100 sad. Pokud používáte nějaký launcher, tak i přesto si budete moci ikonky změnit. Jediné omezení je, že je potřeba root systému.

logo-app Unicon (formerly Icon Themer) Faruq Rasid 1,51 US$ ANDROID

Notifications Off

   

Také vás obtěžují vyskakující zprávy v notifikační liště,  určitě si nainstalujte tuto aplikaci, která vám je pomůže vypnout všechny z jednoho místa, aniž byste museli jít až někam hluboko do nastavení systému, aplikace atd. Pro správný běh je potřeba root systému.

logo-app Notifications Off Giorgi Dalakishvili Zdarma ANDROID

Tripomatic City Guides & Maps

Screenshot_2013-06-17-23-01-49 Screenshot_2013-06-17-23-07-42 Screenshot_2013-06-17-23-03-32

Čas dovolených se blíží a my bychom měli začít myslet na to, kam pojedeme a co tam uvidíme. Tripomatic vám pomůže s výběrem míst, která stojí za to vidět a neměla by chybět ve vašem itineráři. Na výběr máte z několika stovek turistických destinací a několik desítek tisíc zajímavých míst a památek. U této aplikace bych vyzdvihl možnost synchronizace s webem, kde lze i editovat. K registraci/přihlášení můžete použít Facebook nebo Google účet.

logo-app Tripomatic - cestovní průvodce Tripomatic Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Starý

Majitel dvou Android zařízení (SGS2, Asus Transformer Pad TF300T). Mám rád bushwalking, geocaching a také jsem začal skenovat QR kódy (munzee).

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat