Samsung Galaxy S4 mini oficiálně představen

Samsung Galaxy S4 mini oficiálně představen
2013-05-30T10:30:24+02:00
• 30. 5. 2013

Původně jsme čekali, že tato novinka bude představena na akci, která se koná 20. června v Londýně. Zřejmě se máme těšit na zajímavější modely, jelikož Galaxy S4 mini byl oficiálně představen prostřednictvím tiskové zprávy na stránkách společnosti Samsung.

00_GT-I9190_Front_black_Standard_Online

 

Z názvu je jasné, že tento model půjde ve šlépějích většího top modelu. Samotné specifikace nelze zařadit mezi ty nejlepší, ale od toho se zřejmě bude odvíjet samotná cena. Displej má úhlopříčku 4,3 palce s qHD rozlišením a byla použita technologie Super AMOLED. Výkon bude dodávat dvoujádrový Qualcomm Snapdragon 400 s taktovací frekvencí 1.7 GHz, který bude mít k dispozici 1.5 GB paměti RAM. Interní paměť pro data má velikost 8 GB, ale Samsung zde uvádí, že použitelných je 5 GB. Nechybí podpora microSD karet až do velikosti 64 GB.

Na přední straně najdeme 1.9MPx kamerku pro videohovory a pro focení bude k dispozici senzor s 8 MPx. Nechybí podpora WiFi a/b/g/n společně s GPS a GLONAS. Na trh se bude dodávat zřejmě ve třech variantách – vybavenější verze bude mít LTE s NFC, 3G verze nabídne dva sloty pro SIM karty a pak zde bude verze s jedním slotem. Kapacita baterie je 1900 mAh a nebude zde chybět infraport. Systém Android je ve verzi 4.2.2 Jelly Bean. Prozatím neznáme koncovou doporučenou cenu nebo oficiální dostupnost.

갤럭시노트10.1제품스팩 영문

Aktualizováno:

České zastoupení nám prozradilo, že tato novinka se začne prodávat na začátku prázdnin. Bohužel stále neznáme koncovou cenu.

Zdroj: global.samsungtomorrow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat