Orient N9500 novým klonem Galaxy S4 od Samsungu

Orient N9500 novým klonem Galaxy S4 od Samsungu
2013-05-02T12:00:11+02:00
• 2. 5. 2013
2

Čínský výrobce chytrých telefonů, společnost Orient, může být pro většinu z vás velkou neznámou. Jejich nově představená vlajková loď se může více zarýt do paměti díky podobnosti s aktuálně nejlepším modelem od Samsungu, kterým je pochopitelně Galaxy S4. Samotná sázka na totožné designové provedení ještě neznamená předčasnou výhru, jelikož hardwarové vybavení celému zařízení pravděpodobně nepřinese růžovou budoucnost.

Orient N9500 - displej

Model N9500 v sobě ukrývá totožné vybavení jako většina současných chytrých telefonů z Číny, což znamená čtyřjádrový procesor MT6589 od MediaTeku s taktem 1,2 GHz a 1 GB operační paměť RAM. Přední část zaujímá 5tipalcový displej s HD rozlišením a hustotu pixelů má 320 PPi. Opačná strana je opatřena 13 megapixelovým fotoaparátem.

Softwarovou stránku doplňuje operační systém Android ve verzi 4.2.1 Jelly Bean. Mezi další vlastnosti lze zařadit podporu dual-SIM nebo paměťových SD karet. V benchmarku Antutu zařízení překvapivě dostalo 13 520 bodů a dosahuje tak na některé modely s 2 GB pamětí RAM. Telefon pořídíte v černé nebo bílé variantě za cenu 299 dolarů (tj. v přepočtu 5 904 Kč).

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Takychto klonov je na trhu kopa. Rovnaky model od feitengu je dokonca o 100$ lacnejsi: http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html (rozdiel je iba v 8Mpx fotaku).

Jiří Doubravský

15. 5. 2013, 14:40

ano ten jsem měl před týdnem v ruce na krátké testování … tu GPS
bych vám nepřál, dotykový displej má limit 5 dotyků ale už při třetím
ztrácí pojem o tom prvním, kamera má údajně 13Mpx ale pořizované fotky
nebyly i při použití stativu o nic ostřejší než u 8MPx foťáku z SGS2
(asi si tam své sehrává softwarová interpolace) není to úplně vychytané
ačkoliv používat se docela dobře dá, výkon je opravdu solidní, displej překvapivě srovna tak (i když na samsung amoled nemá) na první pohled je to skoro k
nerozeznání.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat