Nokia DC-18 je elegantní a praktická externí nabíječka

Nokia DC-18 je elegantní a praktická externí nabíječka
2013-05-12T08:30:59+02:00
• 12. 5. 2013
1

Nokia představuje jeden model za druhým, ale na druhou stranu vyrábí i praktické a někdy i designové příslušenství. Tentokrát uvedla stylovou externí nabíječku, jenž dokáže nabít jakýkoliv telefon, který má nabíjení řešení skrze microUSB.

Nokia-DC-18_pic3

To je však skoro každý telefon s Androidem, ale hlavně je to i každá nová Nokia. Tuto nabíječku si budete moci vybrat ve čtyřech různých barvách – světle modrá, bílá, červená a žlutá. Taktéž elegantně doplňuje nové Lumie se stejnými barvami. Teď však něco o „vnitřnostech“ této praktické krabičky.

Vevnitř najdete baterii o velikosti 1720 mAh. Asi si říkáte, že není zrovna moc velká, ale pokud váš telefon neobsahuje abnormálně velkou baterii, nabije vám ho přesně pro druhé použití telefonu. Pokud tedy vyrážíte na dvoudenní výlety bez elektřiny, může se vám velice hodit. To však není vše. Na jedné straně nalezneme pouze logo firmy Nokia, které není ani tolik vidět, ale více překvapí druhá strana. Tam je větší ukazatel nabití externí baterie. Určitě vás překvapí i váha tohoto zařízení. Je to pouhých 65 gramů.

Nokia-DC-18_pic1

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

„Vevnitř najdete baterii o velikosti 1720 mAh. Asi si říkáte, že není zrovna moc velká, ale pokud váš telefon neobsahuje abnormálně velkou baterii, nabije vám ho přesně pro druhé použití telefonu.“

Neni pravda. Tech 1720 mAh vzhledem ke ztratam vam dobije telefon s 200mAH s bidou do 40-50 %…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat