Google Hangouts – další snímky potvrzují existenci

Google Hangouts – další snímky potvrzují existenci
2013-05-15T07:14:27+02:00
• 11. 5. 2013

Čeká nás týden, na který se netrpělivě těší nejeden fanoušek a příznivec společnosti Google. Letos bychom se měli dočkat nové komunikační služby, která sloučí všechny možnosti, které jsou v současnosti nabízeny Googlem. Již nějakou dobu stopujeme všechny dostupné informace, během které jsme si mohli všimnout, že se postupně měnil název této novinky. Původně jsme mohli čekat Google Babble a následně Babel, ale zřejmě se jednalo jen o pracovní názvy. Nyní se máme těšit na Google Hangouts.

Ačkoliv se dozvíme pravdu již za několik dnů, tak se objevují nové snímky, které opět trpí na nedostatek kvality a ostrosti. Zřejmě došlo k pořízení fotografií jen přes rameno a v rychlosti, nebo se jedná o podvrh. Zatím netušíme, jestli zde máme reálné snímky, ale do jisté míry potvrzují dřívější spekulace. Ukazuje se v nich například menu, kde můžeme vidět položky sloužící na odhlášení, zaslání zpětné vazby nebo přechod na starou verzi. Můžeme zde vidět i smajlíky nebo možnost zasílání fotografií.

Google-Hangouts-menu-2

 

V tuto chvíli měli zaměstnanci Googlu obdržet email, kde jim bylo poděkováno za testování nové služby. To by mohlo znamenat, že služba Google Hangouts je připravena a nyní stačí „zmáčknout tlačítko“ pro spuštění. Můžeme očekávat, že se prvně dočkají uživatelé v USA a následně se bude novinka šířit do celého světa. Na základě zkušeností se spouštěním podobných služeb můžeme odhadovat, že se k nám dostane do 3 až 4 týdnů od ohlášení.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat