Bude Actwell i6000 světově první „phablet“ s FULL HD displejem?

Bude Actwell i6000 světově první „phablet“ s FULL HD displejem?
2013-05-28T16:43:42+02:00
• 28. 5. 2013

Čína je zemí, kde se rodí velmi zajímavé mobilní telefony a tablety. Jejich nejvýznamnější devizou je často vynikající výkon zabalený do exkluzivního designu a to vše podtržené příznivou cenou. Bohužel český zákazník často stojí před rozhodnutím, zdali si koupit produkt od tradičních zavedených značek s kompletní podporou, anebo si pořídit nějaký výkonný model za bezkonkurenční cenu, leč s rizikem, že bude zařízení jen velmi obtížné reklamovat, či získávat podporu výrobce.

actwell-i6000-phablet

Phablet čínského výrobce Actwell je přesně to zařízení, které by nemělo uniknout pozornosti žádného nadšence do mobilních technologií. Tento přerostlý telefon totiž zřejmě jako první na světě ve své třídě phabletů přinese displej s úhlopříčkou 6,5 palců s úžasným rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. To vše by pak mělo být podtrženo slušným výkonem v podobě čytřjádrového procesoru Cortex-A7, taktovaným na frekvenci 1,2 GHz. Phablet by měl být dále osazen zadním fotoaparátem s rozlišením 13 MPx a to vše bude zabalené do těla s tloušťkou 9,5 mm.

Pokud se podíváme na design telefonu,  ten se z jeho přední části poměrně hodně podobá modelu Galaxy Note II od jihokorejského Samsungu. Při pohledu na jeho zadní část se pak nemůžeme ubránit nápadné podobě s dalším čínským smartphonem – Nubia Z5, nebo modelem od HTC – One X. Bližší specifikace tohoto modelu zatím nejsou známy, stejně tak nevíme, jaká bude cenovka.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat